داشتن ناخنهای کشیده، سالم و منظم خواسته همه خانمهاست. سوالی که برای بیشتر خانمها مطرح میشود این است که چگونه میتوانیم ناخنهای زیبا و سالم داشته باشیم؟ کاشت ناخن راهحلی شگفتانگیز برای داشتن ناخنهای محکم و کشیده است. کاشت ناخن نهتنها زیبایی و تناسب به ناخنهای شما میبخشد، بلکه سلامت و استحکام آنها را تضمین میکند. در این مطلب به شما میگوییم کاشت ناخن چیست و چند نوع کاشت ناخن داریم. همچنین به بررسی فواید کاشت ناخن، معایب و میزان ماندگاری آن میپردازیم تا زیبایی را به دستان و پاهای خود ببخشید و از نگاه کردن به آنها لذت ببرید.
کاشت ناخن چیست؟ استحکام و زیبایی ناخنها
کاشت ناخن یا ایمپلنت ناخن، یکی از روشهای زیباسازی و انواع خدمات ناخن است که معمولا با استفاده از موادی مانند ژل یا پودر انجام میشود. انواع کاشت ناخن، باتوجهبه مدل و شکل ناخن بهصورت بیضی، گرد، مستطیلی و گرد روی ناخنها قابلاجرا خواهند بود. این روش برای افرادی که ناخنهای ضعیف یا کوتاهی دارند بسیار مناسب است و ظرافتی بینظیر در ناخنهای شما ایجاد میکند.
انواع کاشت ناخن؛ چند مدل کاشت ناخن داریم؟
کاشت ناخن با روشهای مختلفی مانند ژل و پودر انجام میشود که برای انجام هر یک از این روشها از مواد متنوعی استفاده میکنند. مواد اساسی و ضروری کاشت ناخن با مواد ژل یا پودر، ضد قارچ و پرایمر است که همه آلودگیها را از روی ناخن پاک میکند و احتمال رشد قارچ در ناخنها را به صفر میرساند. سالن زیبایی بارانا با تجهیزات کامل و همه لوازم بهداشتی هیچگونه آسیبی به ناخنهای شما وارد نمیکنند و به بهترین نحو، ایمپلنت ناخن را انجام میدهند. در ادامه شما را با انواع کاشت ناخن آشنا خواهیم کرد.
کاشت ژل ناخن چیست؟
کاشت ناخن با ژل نیز روش دیگری برای زیبایی ناخنهاست. این روش ناخنهای طبیعیتری از لحاظ سایز و ضخامت ارائه میکند. در ابتدا ناخنها با ابزار مانیکور آماده میشوند و سپس از محلولهای ضدقارچ برای جلوگیری از عفونت قارچی استفاده میشود.
در این فرایند ژل با استفاده از تیپ یا فرمر روی ناخن گذاشته میشود و نهایتا ناخنها در دستگاه یو وی قرار میگیرند تا مواد ژلی خشک شوند. این روش برای ژلیش ناخن کوتاه بسیار مناسب است و فرم ناخنها را بسیار زیباتر و ظریفتر نشان میدهد.
کاشت پودر ناخن چیست و چگونه انجام میشود؟
ایمپلنت ناخن با پودر بین خانمها محبوبیت بسیاری یافته است و این روش از کاشت، روش اکریلیک نیز نامیده میشود. کاشت پودر بهوسیله لیکویید و پودر مخصوص انجام میشود و در هوای آزاد بدون دستگاه یو وی خشک میشود. برای کاشت پودر روی ناخن به تیپ، فرمر و قالب نیاز است. در این روش پس از آمادهسازی ناخن با استفاده از پرایمر و ضدقارچ، پودر مخصوص و لیکویید بهصورت لایهای نازک روی ناخن اعمال میشود و پس از خشک شدن مواد پودری و سوهانکشی ناخنها، از لاک ژل برای زیبایی و درخشش آنها استفاده میکنند.
آشنایی با کاشت ناخن با فرمر
کاشت ناخن با فرمر یک روش حرفهای است که بدون نیاز به تیپ انجام میشود. در این روش ابتدا ناخنها را تمیز و کوتاه کرده و سطح آنها را با سوهان مات میکنند. سپس فرمر (یک قالب قابلتنظیم) زیر لبه آزاد ناخن قرار میگیرد و کاملاً تنظیم میشود. مواد کاشت (ژل یا اکریلیک) روی ناخن طبیعی و فرمر بهصورت لایهای زده میشود و به شکل دلخواه فرمدهی میشود. در نهایت، پس از خشک شدن مواد، فرمر برداشته و ناخنها سوهانکشی و پولیش میشوند تا شکل و سطح صاف و براق ایجاد شود.
کاشت ناخن فایبرگلاس؛ یکی از مدلهای کاشت ناخن
برای کاشت ناخن فایبرگلاس، رشتههای پلاستیکی روی نوک ناخن چسبانده شده و پس از تعیین اندازه مناسب برای قد ناخن و خشک شدن آنها، اسپری مخصوص روی ناخنها زده خواهد شد تا استحکام ناخن افزایش یابد و ظاهر آن شبیه ناخن طبیعی شود.
ایمپلنت ناخن با فایبرگلاس محبوبیت چندانی ندارد و برای افرادی که به پودر و ژل حساسیت دارند، مناسب است، همچنین این روش از کاشت، برای افرادی که ناخن آنها شکلی نامناسب و آسیب دیده دارد مناسب نیست و بهراحتی ترک میخورد.
معرفی مراحل کاشت ناخن
اکنون که همه چیز درباره کاشت ناخن را شرح دادیم، بهتر است برای آموزش کاشت ناخن با مراحل انجام این روش نیز آشنا شوید که به شرح زیر است:
-
پاکسازی سطح ناخن: لاک، ژلیش یا کاشت قبلی پاک شده و ناخنها کاملاً تمیز میشوند.
-
مانیکور و آمادهسازی: کوتیکولها عقب زده و اضافات آنها برداشته میشود.
-
کوتاه کردن و سوهان کشی: ناخنها کوتاه شده و به شکل دلخواه مرتب میشوند.
-
بافرکشی و ضد قارچ: سطح ناخن با بافر ناهموار شده و ضد قارچ برای جلوگیری از عفونت استفاده میشود.
-
قالبگیری و چسباندن: قالب مناسب انتخاب و روی ناخن با چسب فیکس میشود.
-
استفاده از مواد کاشت: ژل یا اکریلیک روی قالب اجرا شده و شکل داده میشود.
-
خشک کردن: با دستگاه UV یا بهصورت طبیعی، مواد خشک میشوند.
-
طراحی و تاپ کات: ناخنها دیزاین شده و با تاپ کات براق و تثبیت میشوند.
با انجام این مراحل توسط یک تکنسین حرفهای و متخصص خدمات زیبایی ناخن، ناخنهای پا یا دست شما به زیباترین شکل ممکن طراحی و مقاوم خواهند شد.
مدت ماندگاری کاشت ناخن چقدر است؟
بهدلیل رشد ناخنها، کاشت ناخن طی هر 4 الی 5 هفته یکبار ضروری است، زیرا ناخنهای شما در این بازه زمانی بهاندازهای رشد میکنند که ترمیم نکردن آنها باعث شلختگی و بههم ریختگی ظاهر دست یا پای شما میشود. همچنین استفاده از مواد باکیفیت و دقت فرد متخصص در مراحل ایمپلنت ناخن، ماندگاری ناخنهای کاشته شده را بالا میبرد و باعث میشود تا حد امکان از شکسته شدن و ترک خوردن ناخنها جلوگیری شود.
مزایا و فواید کاشت ناخن چیست؟
کاشت ناخن صرفا برای زیبایی ناخنها نیست، برخی از افراد ناخنهای شکنندهای دارند که این روش، بهترین راهحل برای داشتن ناخنهای منظم بهشمار میرود. مزایای کاشت ناخن عبارتاند از:
-
ایجاد ظاهری زیبا و درخشان به دست
-
ظاهری مرتب و یکدست در ناخنها
-
مقاومت در برابر خراش و ترکخوردگی
-
مراقبت و نگهداری آسان
-
تنوع ایجاد طراحی و رنگ لاک ژل روی ناخن کاشت شده
-
جلوگیری از جویدن ناخنها
با کاشت و ترمیم ناخن یکبار در ماه، نهتنها در وقت خود صرفهجویی میکنید، بلکه ظاهری زیبا و آراسته باتوجهبه سلیقه خود در دستانتان ایجاد خواهید کرد.
نکات قابلتوجه برای عوارض کاشت ناخن!
برای شناخت دقیق عوارض احتمالی کاشت ناخن، به نکات زیر توجه داشته باشید:
-
احتمال آسیب به ناخنهای اصلی بهدلیل کاشت مداوم
-
احتمال واکنش آلرژیک بهدلیل مواد شیمیایی
-
خطر عفونت در صورت رعایت نکردن نکات بهداشتی و محلول ضدقارچ
-
آسیب دیواره و صدف ناخنها در صورت ریمو نادرست
توصیه میشود عوارض کاشت ناخن را جدی بگیرید؛ بارزترین علامت عوارض ناخن، عفونتهای باکتریایی یا قارچی است که ناخنها را دارای لکههایی آبی یا سبز رنگ میکند.
نکات مراقبتی بعد از کاشت ناخن چیست؟
نکات مراقبتی بعد از کاشت ناخن، یکی از کارهایی است که برای دوام بیشتر ناخنها رعایت کردن آنها ضروری است که این مراقبتها شامل موارد زیر میشوند:
-
از ناخنهای خود بهعنوان ابزار استفاده نکنید.
-
در زمان مشخص طی 4 الی 5 هفته ناخنهای خود را ترمیم کنید.
-
ناخنهای خود را در معرض حرارت و آتش قرار ندهید.
-
از روغنهای مخصوص کوتیکول استفاده کنید.
-
هنگام ظرف شستن، از دستکش استفاده کنید.
-
ریمو ناخنهای کاشت شده را به یک فرد متخصص بسپارید.
یکی از روشهای اساسی مراقبت از صدف و ناخنهای خود، پدیکور دست و پا است که قیمت پدیکور از کاشت ناخن مناسبتر است.
کاشت ناخن چقدر زمان میبرد؟
زمان کاشت ناخن به نوع کاشت (ژل یا اکریلیک) و مهارت ناخنکار بستگی دارد، اما بهطورمیانگین با طراحی و لاک، بین 1.5 تا 2.5 ساعت طول میکشد. این زمان شامل مراحل آمادهسازی ناخن، مانیکور، موادگذاری، سوهانکشی و طراحی نهایی است. اگر دیزاین پیچیدهای بخواهید، ممکن است کمی بیشتر طول بکشد. برای ترمیم ناخنها نیز معمولاً حدود 1 تا 1.5 ساعت زمان نیاز است.
علت هوا گرفتن و ترک خوردن ناخنهای کاشت چیست؟
هوا گرفتن و ترک خوردن ناخنهای کاشتهشده از مشکلات رایجی است که دلایل مختلفی دارد. یکی از علل اصلی، اشتباهات ناخنکار مانند زیرسازی نامناسب، موادگذاری غلط، سوهانکشی غیر اصولی (نازک یا ضخیم کردن بیشازحد) و استفاده از مواد بیکیفیت در مراحل کاشت است. از سوی دیگر، بیتوجهی مشتری مانند تماس مکرر ناخن با آب بدون دستکش، حضور در استخر یا وارد شدن ضربه به ناخن نیز باعث این مشکلات میشود. همچنین، ترک خوردن ناخن معمولاً ناشی از استفاده مواد پودری بیکیفیت، نازککردن بیشازحد مواد یا آسیبهای روزمره است. رعایت اصول کاشت و مراقبت مناسب از ناخنها، از این مشکلات جلوگیری میکند.
تجربه زیبایی و ظرافت کاشت ناخن در سالن زیبایی بارانا
در این مقاله بهطورکامل به سوال کاور ناخن چیست پاسخ دادیم و شما را با انواع کاشت ناخن با مواد پودری و ژلی آشنا کردیم. کاشت ناخن علاوهبر بخشیدن زیبایی و ظرافت به ناخنها، سلامت آنها را حفظ میکند تا ظاهری آراسته در دستان و پاهای شما ایجاد کند.
حتما قبل از انجام اقدامات زیبایی کاشت ناخن عوارض آن را جدی بگیرید و به یک سالن معتبر با متخصصان حرفهای مراجعه کنید. سالن زیبایی بارانا با ارائه انواع خدمات ناخن، آماده است باتوجهبه فرم و شکل صدف ناخن شما، تحولی عظیم در ناخنهای شما ایجاد کند. با ما در بارانا شاهد ناخنهای زیبا در دستان و پاهای خود باشید.