راه رسیدن به درخشندگی، مقاومت بالا و خوشحالتی مو فقط با پروتئین تراپی مو امکان پذیر است! پروتئینهای موردنیاز مو به مرور زمان براثر عوامل مختلف مانند تغذیه نامناسب، رنگ، دکلره و شستوشوی غلط آسیب میبینند. در این شرایط، انتخاب پروتئین تراپی مو باعث ترمیم خشکی و قطع ریزش موها میشود.
این تکنیک با استفاده از مواد مخصوص منجربه افزایش طراوت و شفافیت خواهد شد تا از ظاهر جذاب موهایتان لذت ببرید. اگر شما نیز احساس میکنید که طراوت موهایتان را از دست دادهاید و دیگر خوشحالت نیست، مطالعه این مطلب را از دست ندهید زیرا در ادامه به صفر تا صد روش انجام پروتئین تراپی، مزایا و معایب آن خواهیم پرداخت.
پروتئین تراپی مو چیست؟ بخشیدن جانی دوباره به موها
پروتئین تراپی مو یک روش مراقبت از مو و افزایش زیبایی است که در سالنهای زیبایی انجام میشود. پروتئین نوعی کراتین است که وجود آن برای سلامت موها نقش مهمی دارد. اگر این پروتئین براثر عوامل مختلفی مانند رنگ، دکلره و لوازم حرارتی از ساختار مو حذف شوند، منجربه موهای شکننده و نازک خواهد شد. پروتئین تراپی را میتوان برخلاف اکستنشن مو، یک روش درمانی دانست که مواد آن، سلامتی و شادابی مو را تامین میکند. در واقع با انواع مواد پروتئین تراپی مو یک لایه محافظتی مقوی روی موها ایجاد میشود که عامل مهمی در استحکام و تقویت تارهای آسیبدیده مو بهشمار میرود.
پروتئین تراپی چگونه انجام میشود؟
برای انجام مراحل پروتئین تراپی مو بهتر است به یک سالن زیبایی معتبر مراجعه کنید تا برای افزایش سلامت و طراوت موها از بهترین مواد، استفاده کنند. استفاده از مواد اولیه نامرغوب برای پروتئین تراپی مو یا حتی سایر روشهای زیبایی و درمانی مانند شید لب و بوتاکس مو، مشکلات ظاهری شما را دوچندان میکند.
«در پاسخ به سوال مراحل انجام پروتئین تراپی مو چیست» باید بگوییم که تکنسین در مرحله اول پس از شستوشوی موها را خشک و با باد سرد سشوار، موها را خشک یا نمدار میکند.
پس از این مرحله، از بهترین مواد پروتئین تراپی مو همچون روغن آرگان، کراتین، پروتئینهای هیدرولیز شده، پروتئین حیوانی، ویتامینها و مواد معدنی روی موها استفاده میکند. زمان معمول محصول پروتئین تراپی روی موها بین 45 دقیقه تا یک ساعت است تا کامل جذب مو شود. بعد از این فاصله موها بهطورکامل اتوکشی و با باد سرد سشوار خشک میشوند.
آیا پروتئین تراپی روشی ماندگار و همیشگی است؟
پروتئین تراپی مو بسته به کیفیت مواد مصرفی مانند کاور ناخن، چند هفته تا چند ماه ماندگاری دارد. البته ماندگاری آن، بستگی به هزینه پروتئین تراپی مو نیز دارد. پروتئین تراپی مو که در سالنهای زیبایی حرفهای با مواد مصرفی مرغوب انجام میشود معمولا 4 تا 8 ماه ماندگاری دارد.
مزایای پروتئین تراپی مو؛ موهای درخشان و سالم با پروتئینه موها
پروتئین تراپی علاوهبر افزایش طراوت و جذابیت موها، مزیتهای گستردهای دارد که در ادامه به شرح آنها خواهیم پرداخت:
-
افزایش ضخامت و مقاومت لایههای تار مو
-
افزایش خاصیت ارتجاعی مو
-
جلوگیری از آسیب رسیدن به مو در برابر اشعهها یا مواد شیمیایی مضر
-
تقویت، دوام و آبرسانی به ریشه و ساقه موها
-
افزایش نرمی، لطافت و حجیم شدن موها
در واقع پروتئین تراپی پیوند پروتئینی که موها از دست دادهاند را ترمیم میکند. این ترمیم و بازسازی به درمان موخوره، وزی، شکنندگی و خشکی موهای سر کمک میکند و باعث افزایش صافی و درخشندگی مو میشود. البته پروتئین تراپی برای ریزش مو نیز مفید است و به درمان ریزش کمک میکند.
آیا پروتئین تراپی مو، عوارض دارد؟
هرچند که پروتئین تراپی برای تغذیه موها انجام میشود اما در صورت انجام مکرر آن، ممکن است باعث آسیب دیدگی، خشکی و شکنندگی موها شود. اگر پروتئین تراپی را بهعنوان یک روش همیشگی انتخاب کنید پوست بدن یا سر شما به مواد شیمیایی داخل محلول پروتئین واکنش نشان میدهد یا حتی باعث ضعیف شدن ریشه و نازک شدن مو میشود.
همچنین براشینگ همیشگی مو بعد از پروتئین تراپی ممکن است باعث سوختگی موها شود. «اگر نمیدانید که براشینگ چیست؟» در پاسخ باید بگوییم که براشینگ نوعی حالت دادن یا صاف کردن موهاست که پس از حمام با لوازم حرارتی مانند سشوار صورت میگیرد.
پروتئین تراپی مو برای چه افرادی مناسب است؟
اگر موهای شما دچار یکی از مشکلاتی شده که در ادامه به آن میپردازیم، حتما برای بازسازی و سلامت آنها، اقدام به پروتئین تراپی کنید:
-
شکنندگی موها
-
ریزش مو شدید
-
سوختگی و آسیب مو با محصولات شیمیایی رنگ و دکلره
-
خشکی و وزی مو
-
ریزش مو شدید
همچنین افرادی که موهای نرم و نازک دارند یا براثر سشوار و اتوکشی مداوم موهایشان آسیب دیده است، پروتئینه مو وضعیت سلامت موها را بهبود میبخشد.
چه افرادی نباید پروتئینه مو انجام دهند؟
پروتئین تراپی برای اکثر افراد روشی ایمن و مطمئن محسوب میشود، اما برای افرادی بردار هستند یا پوستی حساس دارند ممنوع است. همچنین اگر مشکلاتی همچون التهاب، عفونت، زخم یا ترشحات غیرطبیعی دارید یا پوست سرتان به مواد موجود به محصولات پروتئین واکنش نشان میدهد، از انجام پروتئین تراپی خودداری کنید.
مراقبت های بعد از پروتئین تراپی مو برای رسیدن به نتایج ایدهآل
بعد از انجام پروسه پروتئین تراپی، لازم است برای نتیجهای فوقالعاده از درمان، برخی از مراقبتهای لازم را انجام دهید:
-
خودداری از رنگ کرد موها تا 2 الی 4 هفته پس از پروتئین تراپی مو
-
پرهیز از شستن یا بستن موها تا 72 ساعت بعد از پروتئین تراپی
-
شستشوی موها با شامپوی بدون سولفات
-
خشک کردن موها با باد سشوار ملایم پس از حمام
-
استفاده از روبالشی ابریشمی
-
سشوار مو بعد از ورزش کردن
همچنین شستن بیشازحد موها و استفاده بیرویه از شامپو، از علتهای آسیب رساندن به مو است؛ بنابراین سعی کنید پس از پروتئین تراپی هفتهای دوبار موهایتان را بشویید.
بررسی تفاوت کراتین و پروتئین تراپی
تفاوت اصلی این دو روش در ترکیبات مورداستفاده برای مو است. ترکیب اصلی کراتینه مو، مادهای پروتئینی به نام کراتین است، اما پروتئین تراپی شامل مجموعهای از پروتئینهای ضروری و آمینواسیدهای مفید میشود. پروتئین تراپی با هدف ترمیم، بازسازی، تقویت و افزایش رطوبت موها انجام میشود. در مقابل، کراتین مو به تقویت و صاف شدن موها کمک میکند.
پروتئین تراپی مو چند درصد صافی دارد؟
پروتئین تراپی بهطورمستقیم باعث صاف شدن موها نمیشود. این روش درمانی به ترمیم و بازسازی موها کمک میکند. درنتیجه موها صاف و درخشان بهنظر میرسند.
میزان صافی موها پس از پروتئین تراپی به عوامل مختلفی مانند نوع پروتئین مصرفی، میزان آسیب موها و مهارت تکنسین بستگی دارد. در برخی موارد، پروتئین تراپ میتواند تا 50 درصد به صاف شدن موها کمک کند. اما بهطورکلی این روش تا 70 درصد موهای شما را احیا و 30 درصد صاف میکند.
احیا مو با پروتئین تراپی در سالن زیبایی بارانا
در این مقاله به سوالات شما در مورد اینکه پروتئین تراپی مو چیست پاسخ دادیم و همه چیز در مورد پروتئین تراپی مو از نظر ماندگاری، روش انجام، مزایا، معایب و تفاوت آن با کراتین را بررسی کردیم. پروتئین تراپی یک روش برای بازسازی، ترمیم و خداحافظی با خشکی و وزی موها محسوب میشود.
در این روش، از مواد معدنی، ویتامین و پروتئینهای لازم برای مو استفاده میکنند تا علاوهبر داشتن موهای سالم، جذابیت و طراوت را به آن ببخشند. برای دریافت مشاوره رایگان و رزرو وقت با ما تماس بگیرید تا کارشناسان سالن بارانا شما را راهنمایی کنند.